Sovellukset

Väreillä-pelit

Evantia Kuntoutus Oy:n puheterapeuttien kehittämät, artikulaatioharjoitteluun soveltuvat pelit yhdistelevät puheentunnistustekniikkaa ja Väreillä-menetelmän värikoodausta, joka auttaa muistamaan äänteitä. Pelit perustuvat oikein lausuttuihin harjoitteisiin värikkäässä, lapselle mieluisassa ympäristössä.

Kirjava Kaku

Väritä äänteillä! Lapsi saa pelissä värittää valitsemansa kuvat äänteitä vastaavilla väreillä. Kuva värittyy, kun lapsi ääntää harjoitteen oikein. Peli sisältää vokaalit sekä äänteet /m/ ja /s/.

 

Kaku ja kaverit

Auta eläimet pois piiloistaan! Pelissä eläin houkutellaan piilostaan lausumalla harjoitteet oikein. Pelaamisen lopuksi näet, kuinka monta prosenttia harjoitteista meni oikein. Peli sisältää harjoitteita tavuista pieniin sanoihin ja vaikeusaste on säädeltävissä.

 

Kaku kylpee

Pese eläimet puhtaiksi! Pelin tavoite on saada likainen eläin puhtaaksi lausumalla harjoitteita oikein. Harjoitteet ovat valittavissa aina tavuista lyhyisiin lauseisiin ja vaikeusastetta sekä toistojen määrää voidaan säätää lapsen kykyjen mukaan. Pelissä on myös ohjattu tila, jolloin aikuinen voi päättää onnistumisista. Profiilinhallinta mahdollistaa tulosten ja kehittymisen jatkuvan seurannan.

 

Väreillä-pelit pian saatavilla suomeksi ja ruotsiksi Google Play -kaupoista!