Kommunikointisovellukset

Edustamme Suomessa yksinoikeudella Therapy Boxin kehittämiä, monia palkintoja voittaneita ChatAble- ja Predictable-kommunikointisovelluksia. Alta näet tarkemmat kuvaukset sovelluksistamme. Suosittelemme myös esittely- ja ohjevideoihin tutustumista.

 

ChatAble

ChatAble on ruudukko- ja kuvapohjainen kommunikointisovellus, joka sopii hyvin monille eri käyttäjäryhmille. Kuvien, videoiden ja ruudukon yhdistelmät luovat loputtomia mahdollisuuksia käyttäjälle ja näin ollen sovellus toimiikin hyvin niin henkilökohtaisena kommunikoinnin apuvälineenä kuin työvälineenäkin. Monipuolisten mahdollisuuksien lisäksi ChatAble toimii myös perinteisten kuvatyökaluohjelmien veroisesti ja sillä voidaan tuottaa helposti myös tulostettavia kuvakommunikointimateriaaleja. ChatAble soveltuu useille käyttäjäryhmille, muun muassa henkilöille, joilla on puhevamma, kielellinen erityisvaikeus, afasia, kehitysvamma tai CP-vamma sekä autisminkirjon henkilöille. ChatAble on myös loistava työväline mm. varhaiskasvatuksen, opetuksen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Esittelyvideo ChatAble -sovelluksesta:

Esimerkkivideoita ChatAble -sovelluksen käytöstä:

Retki Korkeasaareen

Nukkekotileikki 

Pienen pojan haave 

Kuvitettu ohje täiden torjuntaan (kun yhteinen kieli puuttuu)

Uusi ChatAble 3 on tulossa pian. Katso esite! (pdf)

Järjestämme myös ChatAble-kommunikointisovelluksen käytön koulutuksia ympäri Suomea. Lisätietoa saat numerosta 020 360 360 ja sähköpostitse evantia360@evantia.fi .

 

”Laura (9v.) otti ChatAblen heti innokkaana käyttöön kotona ja koulussa. Hän on ensimmäistä kertaa päässyt kunnolla kertomaan mielipiteensä sekä asioita ja tarinoita itsestään, perheestään ja reissuistaan. Erityisen tärkeänä Laura on kokenut ns. sosiaaliset tarinat, esimerkiksi kun on sairastunut, sitten parantunut ja päässyt takaisin kouluun. Niiden avulla olemme käsitelleet arkisia asioita, tunteita ja tulevia tapahtumia.”

– Lauran äiti

 

Uusi Predictable 5 on nyt täällä!

Predictable on AAC-sovellus, joka antaa käyttäjällensä äänen. Ohjelma soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on riittävät kognitiiviset valmiudet, mutta eivät tilanteensa vuoksi (esim. ALS, aivoinfarkti) pysty itse puhumaan. Predictable on toiminnoiltaan monipuolinen ja näppärä. Oppiva sanaennustus sekä sovelluksen lausepankki tekevät kirjoittamalla kommunikoimisesta helppoa ja sujuvaa.

Uusi tammikuussa 2017 julkaistu versio sisältää monia nerokkaita ja käyttäjää helpottavia ominaisuuksia, kuten Odotusääni-toiminnon, sanaennustuskuplan, käyttäjätilin sekä mahdollisuuden käyttää Apple-näppäimistöjä ja ohjata sovellusta ulkoisen näppäimistön pikakomennoilla.

Predictablen sovellusesite (pdf)

Tutustu tarkemmin Predictablen uusiin ominaisuuksiin. (pdf)

Katso Predictablen käyttöohjevideoita tästä.

Predictablen esittelyvideo:

 

Järjestämme myös Predictable-kommunikointisovelluksen käytön koulutuksia ympäri Suomea. Lisätietoa saat numerosta 020 360 360 ja sähköpostitse evantia360@evantia.fi .

 

”Predictable tuntui heti alusta helppokäyttöiseltä. Puhujan ääni kuulosti hyvältä ja puhutut lauseet siltä miltä pitääkin. Youtube-videosta sai hyvän kuvan myös Predictablen monipuolisuudesta.”

-Ali

 

ChatAble ja Predictable -sovellukset toimivat iPad-laitteissa (Predictable myös iPhonessa). Molemmissa sovelluksissa on laadukkaat suomenkieliset nais- ja miesäänet. Sovelluksilla voidaan myös käyttää sähköpostia, iMessagea, Facebookia ja Twitteriä.

 

”Valtavan iso ja kaunis kiitos nopeasta yhteistyöstä. Palvelunne on niin laadukasta ja nopee, että tuskin tilaus on kerennyt lähteä niin ohjelma on jo ladattavissa.”