Evantia-taulustot

Taulustot ovat sähköisiä kommunikointikansioita, jotka toimivat ChatAble suomi -kommunikointisovelluksella iPad-laitteilla. Tabletti on helppo ottaa mukaan minne vain eikä keskustelukumppaniltakaan vaadita erityisosaamista, sillä sovellus puhuu taulustolla tuotetun viestin ääneen. Taulustot soveltuvat niin työvälineiksi ammattilaisille kuin henkilökohtaisiksi kommunikoinnin apuvälineiksikin. Kaikille käyttäjäryhmille on saatavilla myös taulustoja, joissa on yli 500 viittomavideota tukiviittomien kertaamista ja harjoittelua varten.

 

Ammattilaisille työvälineiksi:

Juniori Pro (pdf)

Teini Pro (pdf)

 

Henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi:

Juniori-taulustot (pdf)

Teini-taulustot (pdf)

Seniori-taulustot (pdf)

 

Vertaile taulustojamme (pdf)

 

Kiinnostuitko tuotteistamme? Palvelemme sinua mielellämme numerosta 020 360 360 tai sähköpostitse evantia360@evantia.fi. Lisää tietoa saat myös tutustumalla kunkin tauluston käyttöohjeeseen.

 

”ChatAble on selkeästi monipuolisin ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisin sovellus verrattuna lukuisiin muihin kokeilemiimme.

Tyttäreni Sallan (19v.) omatoiminen kommunikointi lisääntyi selkeästi heti, kun saimme ChatAblen ja tauluston käyttöömme ja käyttö lisääntyi myös huomattavasti omien sivujen luomisen helppouden ansiosta.

Sekä koulun henkilöstön, että meidän vanhempien on todella paljon helpompi ja nopeampi luoda omia hybridejä, sivuja ja videoita sovellukseen kuin aiemmin ja nämä motivoivat meitä kaikkia ja tietenkin ennen kaikkea Sallaa sovelluksen käyttöön.”

– Sallan äiti