Apuvälineet ja apuvälinearviointi

Tunnetko uusimmat kommunikoinnin välineet? Etsitkö juuri sinulle tai läheisellesi sopivaa ratkaisua arjen kommunikointihaasteisiin?

Oletpa JUNIORI, TEINI tai SENIORI, saat meiltä juuri sinulle sopivan tuote- ja palvelukokonaisuuden. Puheterapeuttimme, toimintaterapeuttimme ja muut kommunikoinnin ammattilaisemme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Kommunikointivälineemme sopivat sekä työvälineeksi ammattilaisille että henkilökohtaiseksi kommunikoinnin apuvälineeksi. Saat siis kaikki tuotteet ja palvelut yhdellä yhteydenotolla.

Evantia tuote- ja palvelukokonaisuuksia on neljä: Juniori, Teini, Seniori ja Pro. Kunkin kokonaisuuden sisältö tarjoaa ratkaisuja kommunikointiin juuri kyseiselle käyttäjäryhmälle. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Evantia Mobiili -laitepaketit, kommunikointisovellukset, -taulustot, -kansiot sekä iPadin käytön apuvälineet.

Evantia Uniikki yksilöinti- ja ohjauspalvelu sisältää kommunikoinnin apuvälineen yksilöintitarpeen kartoituksen sekä yksilöinnin ja käytön ohjauksen asiakkaalle ja hänen lähipiirilleen.

Lisäksi järjestämme tuotteidemme apuvälinearviointia sekä koulutuksia ammattilaisille.

Kysy lisää! puh. 020 360 360  | evantia360@evantia.fi
Hinnastostamme ja tuotekorteistamme löydät tarkemmat kuvaukset palveluista ja tuotteista.